Useful Links

Σεμινάριο «DOs & DON’Ts When you Start Up»

Σεμινάριο «DOs & DON’Ts When you Start Up»

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, 18:00

Κόστος Παρακολούθησης: ΔΩΡΕΑΝ

Τόπος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο DEI College, 1ος όροφος

 

Το DEI College διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα:

«DOs & DON’Ts When you Start Up»

με ομιλητές τρεις νέους επιχειρηματίες την Άννα Χλιούρα από Elektronio, τον Χρήστος Σινόπουλος από Octappush και τη Σουζάνα Θεοδωρίδου από Grekaddict.

 

Λίγα λόγια το σεμινάριο:

Τρεις νέοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα του σήμερα, δίνουν συμβουλές στον νεότερό τους εαυτό για το τι χρειάζεται όταν ξεκινάς μία Start-up. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με τους συμμετέχοντες και θα εμβαθύνει σε θέματα όπως η γραφειοκρατία που αντιμετωπίζει κάποιος όταν ξεκινάει, η χρηματοδότηση, η σύσταση εταιρείας και ο ανταγωνισμός. Οι συμμετέχοντες θα έχουν χρόνο να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν και να μιλήσουν προσωπικά με τους ομιλητές.

 

Λίγα λόγια για τις εταιρείες των ομιλητών:

GREKADDICT

Grekaddict είναι μια ανερχόμενη startup στον χώρο του τουρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Βασικό στόχο έχει την παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των ταξιδιωτικών εμπειριών. Σε μια εποχή που ο τουρίστας ψάχνει να ζήσει αληθινές ποιοτικές τοπικές εμπειρίες στις διακοπές του, η Grekaddict έρχεται να τον βοηθήσει να ανακαλύψει και να κλείσει τις καλύτερες προσφερόμενες δραστηριότητες άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια. Παράλληλα, η Grekaddict διευρύνει την δραστηριότητα της στον τουρισμό παρέχοντας δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων και υπηρεσιών σε τουριστικά καταλύματα,  τουριστικούς πράκτορες και travel bloggers  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η στήριξη και η ανάδειξη των μικρών τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων που μέχρι τώρα δεν είχαν είτε την γνώση, είτε τα μέσα είτε ακόμα και την δύναμη να βγουν σε νέες αγορές και να επωφεληθούν από αυτές.

Μάθετε περισσότερα για την Grekaddict εδώ, https://www.grekaddict.com/

 

ELEKTRONIO

Η εταιρία “Elektronio Handcrafted Vehicles» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2015 και συνιστά ένα βραβευμένο ελληνικό start up, το οποίο ασχολείται με την κατασκευή premium ηλεκτρικών ποδηλάτων ιδιαίτερη γεωμετρίας και φιλοσοφίας. Για αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Elektronio Bike Lab & Showroom στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου με γνώμονα την καινοτομία σχεδιάζει ηλεκτρικά ποδήλατα που δίνουν μία διαφορετική διάσταση στη μετακίνηση στο αστικό περιβάλλον. Η πρώτη πρόταση της εταιρείας αφορά την κατασκευή διαφορετικών τρίκυκλων ποδηλάτων αλλά στόχο κάθε χρόνο να εμπλουτίζουμε τη γκάμα της και με νέες πρότασεις καθαρής τεχνολογίας, οι οποίες θα προσαρμόζονται κάθε φορά στις ανάγκες και στις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Τα cleantech προϊόντα της “Elektronio Handcrafted Vehicles» συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή οδηγία EN 15194:2009 για τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα. Παράλληλα, στο Elektronio παρέχουν και μία πλειάδα υπηρεσιών, όπως service ποδηλάτων, ενοικίαση ποδηλάτων, μετατροπή του συμβατικού σας ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, τοποθέτηση συστημάτων ασφάλειας, εντοπισμού ποδηλάτων και μία ποικιλία urban ποδηλατικών αξεσουάρ.

Μάθετε περισσότερα για την Elektronio εδώ, https://elektroniowheels.gr/el/

 

OCTAPPUSH

Η εταιρία “Elektronio Handcrafted Vehicles» ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2015 και συνιστά ένα βραβευμένο ελληνικό start up, το οποίο ασχολείται με την κατασκευή premium ηλεκτρικών ποδηλάτων ιδιαίτερη γεωμετρίας και φιλοσοφίας. Για αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Elektronio Bike Lab & Showroom στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου με γνώμονα την καινοτομία σχεδιάζει ηλεκτρικά ποδήλατα που δίνουν μία διαφορετική διάσταση στη μετακίνηση στο αστικό περιβάλλον. Η πρώτη πρόταση της εταιρείας αφορά την κατασκευή διαφορετικών τρίκυκλων ποδηλάτων αλλά στόχο κάθε χρόνο να εμπλουτίζουμε τη γκάμα της και με νέες πρότασεις καθαρής τεχνολογίας, οι οποίες θα προσαρμόζονται κάθε φορά στις ανάγκες και στις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Τα cleantech προϊόντα της “Elektronio Handcrafted Vehicles» συμμορφώνονται με την ευρωπαϊκή οδηγία EN 15194:2009 για τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα. Παράλληλα, στο Elektronio παρέχουν και μία πλειάδα υπηρεσιών, όπως service ποδηλάτων, ενοικίαση ποδηλάτων, μετατροπή του συμβατικού σας ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, τοποθέτηση συστημάτων ασφάλειας, εντοπισμού ποδηλάτων και μία ποικιλία urban ποδηλατικών αξεσουάρ.

Μάθετε περισσότερα για την Octappush εδώ, https://www.octappush.com/

 

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πληροφορίες- Αιτήσεις συμμετοχής:

Εθνικής Αμύνης 9 Θεσσαλονίκη

2310-251888 και 2310-251999

info@dei.edu.gr

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το σεμινάριο: